Raina Verberne

Raina Verberne

Dag Ems’ers,

Wat een leuk initiatief van StimaWELL om online begeleiding te gaan geven bij de EMS-trainingen die jullie thuis doen. Toen ze vroegen of ik dit op me wilde nemen, zei ik natuurlijk volmondig ja.

Even voorstellen, Mijn naam is Raina, 28 jaar uit het mooie Brabant. Afgestudeerd Sport- en gezondheidsmanager en gewichtsconsulente. En buiten mijn werk ook ontzettend veel met sport bezig. Zelf ben ik een stuk zwaarder geweest, tijdens mijn strubbelingen met mijn gewicht, kwam ik er eigenlijk achter dat afvallen vooral zo ‘leuk’ en doenbaar mogelijk moet zijn. Omdat het mij gelukt is deze motivatie en het plezier erin te vinden, wil ik dit graag proberen mee te geven aan anderen.

Op moment ben ik al zo’n 7 jaar actief in de EMS wereld. En ja ook ik was in het begin misschien wat sceptisch. Maar toen ik het de eerste keer probeerde, misschien iets te enthousiast begon en vervolgens zo’n 3 dagen niet kon lopen, was ik helemaal enthousiast. Het gevoel is heerlijk, je voelt je ook echt ‘voldaan’ en het effect is echt bizar te noemen. In al die tijd heb ik zoveel mooie reacties gehoord en fijne resultaten gezien. Wat mij heeft gemotiveerd om nog meer mensen dit te laten ervaren.

Na 6 jaar training te hebben gegeven in een studio in Tilburg waar ik vanaf het begin bij betrokken was deed het me ook zeer dat we vorig jaar bij de eerste lockdown helaas niet verder konden gaan. Omdat ik hield van de mensen die bij ons kwamen maar ook vooral het geven van trainingen veel te leuk vind, heb ik besloten nu de trainingen aan huis te verzorgen.

Mensen zullen mij meestal omschrijven als gezellig en motiverend. Maar er zullen er ook veel zeggen dat er een kleine beul in mij zit, die er van geniet als mensen afzien. Maar hé dat is vooral omdat ik weet hoe lekker je jezelf na zo’n training voelt! Maar ook omdat ik graag alles uit je wil halen in die 20 minuten!

Graag zou ik jullie mee willen nemen in mijn trainingen. Niet alleen om jullie nieuwe oefeningen te laten leren kennen, maar ook vooral zodat je het beste uit je training kunt halen. Een goede houding, rustige ademhaling en natuurlijk hoe je een goede balans tussen de vetverbranding en spieropbouw kan creëren. Hopelijk hebben jullie er zin in. Mochten er vooraf of na een training vragen zijn. Voel je vrij om contact te leggen, waar ik kan help ik jullie graag.

Veel sportieve groetjes, Raina Verberne